Tervetuloa Froneri Finlandille

Tietoa meistä

Olemme osa maailmanlaajuista yhteisyritystä, joka on suurin jäätelönvalmistaja Euroopassa ja toiseksi suurin koko maailmassa. Se on myös suurin kaupan omien merkkien valmistaja maailmassa. Froneri toimii kuudella mantereella ja 24 maassa. Se työllistää yli 13,000 työntekijää ympäri maailmaa.

Työllistämme Suomessa n. 200 ihmistä. Tuotevalikoima ja tuotemerkit ovat vahvasti kotimaista alkuperää. Portfoliomme perustana toimivat brändit, mm. Pingviini, Aino, Classic, Puffet.Tuomme jäätelöitä myös Euroopan tehtailtamme, mm. Mövenpick of Switzerland, Smarties, Maxibon ja Pirulo.Valmistamme ja myymme lisenssillä Fazer-jäätelöitä Suomessa ja Pohjoismaissa. Valmistamme myös kaupan omia merkkejä pääyhteistyökumppaneillemme Suomessa. Viemme jäätelöä Pohjoismaihin Turengin tehtaalta ja myös muilta Euroopan tehtailtamme. Tuontivalikoimaamme kuuluvat lisäksi pakastekakut.

Toimipaikkamme:

Turengin tehdas

Suomen suurimmalla jäätelötehtaalla Turengissa on valmistettu jäätelöä suomalaiseen makuun paikallisin voimin jo vuodesta 1962. Valmistamme tuotteemme kotimaisista raaka-aineista aina kun se on mahdollista. Monella valmistamallamme tuotteella on Avainlippu-tunnus. Tehtaalla työskentelee n. 130 jäätelöammattilaista ja lisäksi noin 50-100 kausityöntekijää. Tehtaanjohtajana toimii Tuukka Kaukoranta.

Espoon pääkonttori

Pääkonttorimme sijaitsee Keilasatamassa. Mm. hallinnossa, talouspuolella, markkinoinnissa, myynnissä, myynninkehityksessä sekä asiakaspalvelussa työskentelee 30 henkilöä.