Tervetuloa Froneri Finlandille

Tietoa meistä

Froneri Finland on osa maailmanlaajuista yhteisyritystä, jonka omistavat puoliksi elintarvikeyritys Nestlé ja englantilainen jäätelönvalmistaja R&R. Froneri on toiseksi suurin jäätelönvalmistaja Euroopassa ja kolmanneksi suurin maailmassa, toimimme yli 20 maassa ympäri maailman. Suomessa meitä on parisataa.

Toimintamme alkoi Froneri-yhtiön nimissä lokakuussa 2016, kun Suomen Nestlén jäätelöliiketoiminta siirtyi kokonaisuudessaan Froneri Finland Oy:hyn. Suomessa toimintamme perustuu vahvaan, lähes 60-vuotiseen osaamiseen kotimaisessa jäätelönvalmistuksessa. Me jatkamme nyt suomalaisen jäätelön valmistusta Turengin tehtaalla entistäkin vahvempana Froneri Finland Oy:n nimissä. Turengin tehdas on yksi suurimmista Pohjoismaiden  jäätelötehtaista.

Tarjoamme kuluttajille herkullisia jäätelöhetkiä ja suomalaisten suosikkimakuja.  Valikoimastamme löytyvät suomalaisille rakkaat, paikalliset brändit, esimerkiksi Pingviini, Aino, Classic ja Puffet. Tuomme myös jatkossa maistuvia jäätelöitä suomalaisten iloksi Euroopan tehtailtamme. Niitä ovat esimerkiksi Mövenpick of Switzerland ja Pirulo.