Froneri

Meistä

Baking breadcrumbs...

VISIOMME

Haluamme tulla maailman johtavaksi jäätelöyritykseksi kuluttajillemme, asiakkaillemme ja työntekijöillemme

Meistä

Edistämme kasvua 'premium snacking' markkinassa

Froneri on arvonluoja jäätelökategoriassa. Edistämme kasvua 'premium snacking' segmenteissä. Vahvojen avainbrändiemme ansiosta, olemme suurin tai toiseksi suurin toimija useimmilla markkinoillamme.

Suomessa meidät tunnetaan Pingviini-jäätelöistä

Froneri Finland valmistaa jäätelöä Suomen suurimmalla jäätelötehtaalla Turengissa, jossa Pingviini-jäätelön koti on sijainnut vuodesta 1962. Meidät tunnetaan vahvasta kotimaisesta jäätelöosaamisesta, ja tutut ja ikoniset brändimme yhdistetään korkeaan laatuun. Me suomalaiset rakastamme jäätelöä, ja ihmekös tuo – Pingviini on varta vasten makuumme suunniteltu jäätelö. Tutustu maukkaisiin muistoihin Pingviinin polulta.

Meistä

Meillä on kulttuurissamme startup-yrityksen intohimoista tekemisen tapaa, yli 100 vuoden globaalilla jäätelökokemuksella

Ibrahim Najafi, CEO

Työskentelytavat Fronerilla

Ainutlaatuinen liiketoimintamallimme perustuu huippuosaamiseen ja intohimoiseen suhtautumiseen jäätelöä kohtaan. Froneri on ketterä organisaatio, jolla on yksinkertaiset ja tehokkaat prosessit. Fronerilaisia kannustetaan ajamaan kasvua kannattavasti. Ihmisemme ovat ylpeitä ollessaan osana Fronerin menestystarinaa.

TYÖSKENTELY FRONERILLA

Fronerilaiset ovat omanlaisiaan

Fronerilaiset ovat moniosaajia, oma-aloitteisia, innostuneita ja kekseliäitä. Me käärimme hihamme ja nautimme asioiden edistämisestä. Me otamme vastuuta ​​ja olemme ongelmanratkaisijoita ​​– avoimia, rehellisiä ja yhteistyökykyisiä. Fronerilaisilla on intohimo osaamiseen ja silmää yksityiskohdille. Laatu on meille erittäin tärkeää. Fronerilaiset ovat yrittäjähenkisiä ja löytävät ratkaisuja vaikeissakin tianteissa. Uskomme vahvasti siihen, että loistava idea voi nousta mistä tahansa yrityksen sisältä. Me sykimme jäätelöstä; Fronerilainen tulee päivittäin töihin luodakseen huippulaatuisia jäätelöhetkiä kuluttajillemme.

Arvomme

KULUTTAJA- JA ASIAKASKESKEISYYS

Kuluttajat ja asiakkaat ovat kaiken tekemisemme keskiössä.

Teemme kuluttajakeskeisiä päätöksiä kuluttajien ja asiakkaiden tarpeita ymmärtäen. Tarjoamme kuluttajille parhaan jäätelökokemuksen laajan jäätelötarjontamme kautta.

Kiitämme kaikkia työntekijöitämme panoksestaan siihen, että Fronerista rakennetaan yhdessä maailman johtava jäätelöyritys

Haluatko kuulla lisää?

Voit löytää kaikki toimipisteemme Toimipisteemme-välilehdeltä.

Toimipisteemme
  • Brändimme
    • Aino
    • Classic
    • Fazer-jäätelöt
    • Pingviini
Froneri

©Froneri International Limited and its licensors. All rights reserved.