Froneri

Hymyile, olet hyvän äärellä.

Pingviinillä on ilon jakamisessa pitkät perinteet. Suomen pakastetuin jäätelö on hurmannut herkkusuita ja tuonut aitoja ja ainutlaatuisia hymyjä suomalaisten huulille vuosikymmenten ajan. Valikoimasta löydät monet ikoniset klassikot, sekä herkulliset uutuudet joka sesongille.

Baking breadcrumbs...

Ilon alkulähteellä

Kun vuonna 1935 Helsinkiin avattiin ensimmäinen myyntipiste, syntyi jotain täysin uutta ja kiehtovaa. Tämä pieni myymälä tarjosi makeita hymyjä ja luksusta arjen keskelle. Siitä tuli ilon, yhteisöllisyyden ja yhteenkuuluvuuden alkulähde.

Turengista suomalaisten sydämiin

Pingviini-jäätelöt valmistetaan rakkaudella ja ammattitaidolla Suomen suurimmalla jäätelötehtaalla Turengissa, Hämeenlinnan kupeessa. Kotimainen valmistus, vastuullisuus, laatu ja vuosikymmenten osaaminen ovat toimintamme ytimessä. Jäätelön raaka-aineena käytämme tietenkin kotimaisten tilojen maitoa ja kermaa. Avainlippu-merkintä kertoo suomalaisesta valmistuksesta ja korkeasta kotimaisuusasteesta. Ostamalla Pingviini-jäätelöä, tuet työtä Suomeen.

Missä jäätelö, siellä hymy

Pingviinin laajasta tuotevalikoimasta löytyvät suosikit jokaiseen makuun – lukuisat ikoniset klassikot, tuutit, puikot, pikarit, litraset, monipakkaukset ja sesonkien herkulliset uutuudet. Isojen tuuttien uusin tulokas ovat Pingviini Överi -tuutit, jotka hurmaavat kastikelupauksellaan; ”Överisti kastiketta, aina ensimmäisestä suupalasta viimeiseen haukkaukseen asti”.

Hymy, jonka annat, palaa luoksesi.

Hyvää ihmisille ja ympäristölle

Pingviini on sitoutunut kaikessa toiminnassaan kestävään kehitykseen ja yhteiskuntavastuuseen. Tuotamme kotimaista jäätelöä luonnonvaroja kunnioittaen ja ympäristövastuumme kantaen. Sen ohella myös sosiaalinen vastuu on meille sydämen asia. Teemme jatkuvaa työtä edistääksemme monimuotoisuutta ja huolenpitoa. Rakennamme kestävää kasvua ja luomme työtä Suomeen.

Aina on hyvä syy olla kiltti

Pingviini kannustaa kiltteyteen. Pieniin tekoihin ja sanoihin, jotka saavat hyvälle tuulelle niin tutun kuin tuntemattoman. Kautta aikojen Pingviini on ratkonut riitoja ja solminut uusia ystävyyssuhteita, piristänyt kiukkupusseja ja puhaltanut harmaita pilviä pois taivaalta. Haastamme myös sinut tekemään päivittäin pieniä hyviä tekoja, joiden avulla on mahdollisuus tehdä joku iloiseksi. Aina on hyvä syy olla kiltti.

Jäätelö kielelle ja hymy huulille

Anna jäätelökioskiemme hemmotella makunystyröitäisi ja kutittaa mielikuvitustasi. Tule juhlimaan kanssamme kesää, ja jaa hetki, joka saa sinut hymyilemään. Kaikki Pingviini-jäätelökioskimme toimivat itsenäisten yrittäjien voimin, ja löydät niitä kesäsesongilla ympäri Suomen.

Uutiset

Viimeisimmät uutiset

02•01•24

Vähemmän sokeria sisältävien tuotteiden tuoteperhe laajenee

Kaikki Pingviini uutiset

Lue lisää

Muut brändit

Muut brändit

Aino

Lue lisää

Fazer-jäätelöt

Lue lisää

Haluatko kuulla lisää?

Voit löytää kaikki toimipisteemme Toimipisteemme-välilehdeltä.

Toimipisteemme
  • Brändimme
    • Aino
    • Classic
    • Fazer-jäätelöt
    • Pingviini
Froneri

©Froneri International Limited and its licensors. All rights reserved.