Froneri

Lempimakeistesi makumaailmoista luotuja jäätelönautintoja

Fazer-jäätelöt. Maut, joita jo rakastat.

Baking breadcrumbs...

Rakastetut makeiset jäätelön muodossa

Fazer-makeisbrändit ovat Suomen rakastetuimpia – ja siksi ne ovat löytäneet tiensä myös monen kuluttajan sydämiin lempijäätelönä. Fazer-jäätelöitä löytyy jo kaikista suosituimmista jäätelöformaateista, muun muassa tuuteista, puikoista ja pienistä kotipakkauksista. Kaikkia tuotteita yhdistää tinkimätön laatu ja makeisista tutut makulupaukset.

"Maut, joita jo rakastat" – kaiken viestinnän ydin

Fazer-jäätelöiden inspiraationa on rakastetut, ikoniset Fazerin makeisbrändit. Me kaikki tunnemme ne ja meillä jokaisella on omat lempimakumme. Siksi todelliset hyvän tavoittelijat tietävätkin, että itseasiassa tuttu ja turvallinen on ainut oikea tie onneen. Ja, että voittajia ovat ne, jotka valitsevat varman päälle. Silloin saa juuri sen mitä haluaa. Kun herkkuhetki on käsillä, pettymyksiin ei ole varaa. Älä riskeeraa mitään, niin voit saada jäätelökulhoosi kaiken. Siitä on Fazer-jäätelöiden tarinassa kyse. Fazer-jäätelöt. Maut, joita jo rakastat.

Fazer-jäätelöt valmistetaan Turengin jäätelötehtaalla

Lähes kaikki Fazer-jäätelöt valmistetaan Turengin jäätelötehtaalla. Tuotekehitys tehdään tinkimättömällä otteella Fazerin laatustandardien mukaisesti. Makeisten tuotelupauksia kunnioittavat raaka-ainevalinnat sekä kotimainen kerma takaavat herkullisen makuelämyksen. Fazer-jäätelöt tuovat jokaisen suomalaisen tuntemat makeisbrändit jäätelöaltaalle.

Fazer-jäätelöt

Täysin uudistuneet Fazer-kotipakkaukset

Uudistuneet Fazer-kotipakkaukset tuovat rakastetut makeismaut pakastimeen upeiden tuotelupausten kautta. Tuotteista löytyy muun muassa kastikesydämiä, kuohkean kiinnostavia suklaasisuksia, isompia paloja, runsaasti kastiketta. Jokaisen tuotteen arkkitehtuuri ja rakenne ovat saaneet inspiraationsa emotuotteesta. Kaikki kotipakkaukset ovat valmistettu suomalaisesta kermasta.

Uutiset

Viimeisimmät uutiset

02•01•24

Fazer-jäätelöiden tuoteperhe täydentyy rapeilla uutuuspuikoilla

03•01•23

Fazer-jäätelökotipakkaukset hurmaavat täysin uudistuneina!

Kaikki Fazer-jäätelöiden uutiset

Lue lisää

Muut brändit

Muut brändit

Aino

Lue lisää

Pingviini

Lue lisää

Haluatko kuulla lisää?

Voit löytää kaikki toimipisteemme Toimipisteemme-välilehdeltä.

Toimipisteemme
  • Brändimme
    • Aino
    • Classic
    • Fazer-jäätelöt
    • Pingviini
Froneri

©Froneri International Limited and its licensors. All rights reserved.