Aino

Piparkakku

Aino-jäätelön syksyn 2023 uutuus, Piparkakku, on herkullinen kausimaku, joka lämmittää nautiskelijan mielen. Koukuttavan pehmeä, laktoositon kermajäätelö, piparkakun makuinen karamellikastike sekä piparkakun palat antavat luvan nautinnolle pimenevien iltojen herkutteluhetkissä. Juhlakauden kynnyksellä julkaistava erikoismaku sopii jälkiruoaksi niin arjessa kuin juhlahetkissä.

Aino-jäätelössä yhdistyvät ajattomat ajatukset, oivaltava reseptiikka sekä huolella valitut luonnon raaka-aineet, joista yhdessä rakentuu samettisen pehmeä jäätelönautinto. Täyteläiset Aino-jäätelöt valmistetaan rakkaudella kotimaisesta kermasta Turengin jäätelötehtaalla. Merkiksi kotimaisesta laadusta jokaisen Aino-jäätelöpakkauksen kylkeen lisätään Avainlippu-tunnus.

Aino-jäätelön juuret ovat syvällä ainutlaatuisen arvokkaassa Suomen luonnossa. Siellä, mistä ammennetaan herkkyyttä ja vahvuutta, sisäistä luonnonvoimaamme. Sen lisäksi, että luonto on kokonaisvaltainen hyvän olon lähde, kumpuaa sieltä myös inspiraatio Aino-jäätelöiden herkullisiin makuihin.

Suomalainen luonto ansaitsee huolenpitoamme ja arvostustamme. Siksi Aino tukee Luonnonperintösäätiön tekemää suojelutyötä Ylä-Lapin ikimetsien hyväksi.

Lue suojelutyöstä lisää Vastuullisuus-sivultamme.