Ainekset
1 l Pingviini Vaniljajäätelöä
1 l Pingviini Mansikkajäätelöä
4 dl Mansikan makuista kermaa vaahdotettuna
1/2 Kääretorttu
2 kpl Lakritsipalaa
Värillisiä suklaarakeita
mustia pyöreitä makeisia
Lakritsinauha
Valmistus
Jäähdytä tarjoilulautanen pakastimessa ennen tarjoilua.Vaahdota kerma.Laita Pingviini vanilja- ja mansikkajäätelöt vierekkäin tarjoilulautaselle.Pyöristä jäätelön muotoa leikkaamalla kulmat pois.Laita kulmat jäätelön päälle.Pyöristä leppäkertun muotoa lisäämällä kääretortun sivuja jäätelön päälle.Kuorruta leppäkerttu vaaleanpunaisella kermavaahdolla.Muotoile lakritsanauhasta pää. Laita lakritsimakeiset silmiksi ja pilkuiksi. Aseta lakritsipalat tuntosarviksi.Tee leppäkertulle värikäs ruohomatto värillisistä suklaarakeista.