Tervetuloa Froneri Finlandille

Ura Froneri Finlandilla

Kiinnostaako työskentely rakkaiden jäätelöbrändien parissa? Tutustu avoimiin työpaikkoihin alla olevien linkkien kautta. Klikkaamalla tehtävänimikettä pääset tarkastelemaan työpaikkailmoituksia ja jättämään hakemuksesi.

Ellet löydä sinulle sopivaa työtehtävää juuri nyt avoinna olevista työpaikoistamme, voit lähettää avoimen hakemuksen osoitteeseen hakemukset@fi.froneri.com.

Kerrothan minkä tyyppiset tehtävät sinua kiinnostavat ja miksi haluat juuri meille töihin. Säilytämme avoimia hakemuksia 6 kuukauden ajan.

 • Asentaja, haku päättyy 6.8.2021

  Pingviinijäätelöt etsii Asentajaa Turengin jäätelötehtaalle vakituiseen työsuhteeseen!

  Kiinnostaako sinua työskentely upeiden brändiemme, mm. Pingviinin, Ainon ja Classicin kanssa? Maistuisiko jäätelö välipalana? Haluatko olla osa voittajatiimiä, jossa töitä tehdään positiivisella otteella monimuotoisuutta, innovaatiota sekä kasvua unohtamatta?

  Jos vastasit edellä mainittuihin kysymyksiin kyllä, saatat olla etsimämme innostunut ja oma-aloitteinen putkiasentaja, käynnissäpitoasentaja tai sähköasentaja.

  Päävastuualueesi ovat jäätelökoneiden ennakkohuolto-, parannus- ja korjaustehtävät.

  Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta esimerkiksi putki- /kone-/metallialan, automaatio/mekatroniikan tai kuljetusvälineiden asentajan tutkinto
  • Kappaletavarajärjestelmien tuntemusta
  • Joustavaa ja vastuullista asennetta työhön, oma-aloitteisuutta, tiimityöskentelytaitoa, sekä kykyä oppia ja omaksua nopeasti uusia asioita
  • Valmiutta vuorotyöhön

  Lisäksi arvostamme: 

  • Kunnossapitojärjestelmän hallintaa
  • Hygieniapassitutkintoa
  • Ongelmanratkaisutyökalujen tuntemusta
  • Koneistus- ja hitsaustaito
  • Putkihitsaustaito (TIG) katsotaan eduksi
  • Englannin kielen osaamista

   

  Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haasteellisen tehtäväkentän nykyaikaisessa ja alan vaatimukset täyttävässä toimintaympäristössä ja ammattitaitoisen tiimin tuen.

  Hakemuksesi

  Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetä hakemus, CV ja palkkatoiveesi viimeistään 6.8.2021 oheisen linkin kautta:

  https://pingviini.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=12

  Tehtävästä lisätietoja voi kysyä Esa Karhuselta puhelimitse numerosta + 358 40 768 9224

   

  Froneri Finland Oy on osa maailmanlaajuista Froneri-yhteisyritystä, jonka omistavat puoliksi elintarvikeyritys Nestlé ja englantilainen jäätelönvalmistaja R&R. Meillä on uusi nimi, mutta sama tuttu kotimainen jäätelöosaaminen. Toimintamme lähtökohtana ovat aina asiakkaat ja kuluttajat. Haluamme tarjota parhaat jäätelöelämykset vahvoilla tuotemerkeillämme, kuten Aino- ja Pingviini-jäätelöllä. Tuotteemme valmistetaan Turengissa suurella sydämellä ja paikallisin voimin, suomalaisesta kermasta ja maidosta.

  Lue lisää meistä: www.pingviini.fi