Tervetuloa Froneri Finlandille

Ura Froneri Finlandilla

Kiinnostaako työskentely rakkaiden jäätelöbrändien parissa? Tutustu avoimiin työpaikkoihin alla olevien linkkien kautta. Klikkaamalla tehtävänimikettä pääset tarkastelemaan työpaikkailmoituksia ja jättämään hakemuksesi.

Ellet löydä sinulle sopivaa työtehtävää juuri nyt avoinna olevista työpaikoistamme, voit lähettää avoimen hakemuksen osoitteeseen hakemukset@fi.froneri.com.

Kerrothan minkä tyyppiset tehtävät sinua kiinnostavat ja miksi haluat juuri meille töihin. Säilytämme avoimia hakemuksia 6 kuukauden ajan.

 • Kesätyöntekijöitä 2021

  Froneri Finland Oy etsii

  Pingviinijäätelöt etsii Kesätyöntekijöitä Turenkiin!

  Kesään on vielä matkaa, mutta jäätelökesä starttaa tehtaallamme jo tammikuussa uuden kauden alkaessa. Haemme kaudelle määräaikaisia työntekijöitä sekä kokoaikaisiin että osa-aikaisiin työtehtäviin. Tarvitsemme tuotantoon pääasiassa pakkaajia. Osalla valittavista on mahdollisuus päästä myös koneenhoitajaksi tai paperikoneenhoitajaksi omista vahvuuksista ja osaamisista riippuen. Varaston puolelle etsimme varastotyöntekijöitä. Mainitse hakemuksessasi mitä tehtävää tai tehtäviä haet ensisijaisesti.

  Fronerilla vallitsee vahva tekemisen meininki ja porukkaan sopii työtä pelkäämätön Can do- asenteen omaava henkilö. Edellytämme hakijoilta sitoutumista työskentelemään koko kauden sekä valmiutta tehdä työtä kahdessa vuorossa sekä tarvittaessa korkeimman sesongin aikana kolmessa vuorossa.  Työturvallisuusmääräysten johdosta vaadimme vähintään 18 vuoden ikää sekä hyvää suomen kielen taitoa. Hygieniapassi on välttämätön, mutta järjestämme myös testitilaisuuden yrityksemme puolesta. Varastotehtävissä vaaditaan trukkikortti sekä kokemusta trukin kuljettamisesta. Olemme savuton ja päihteetön tehdas. Uusille työntekijöille teetetään terveystarkastus työterveyshuollossa.

  Kutsumme osan hakijoista haastatteluun.

  Lisätietoja tehtävistä arkimaanantaisin klo 12:30 – 13:30 antaa Heikki Hartikka, puh

  050 3951 328.

  Ensimmäiset kesätyöt alkavat tammikuussa.

  Täytä hakemus linkistä: https://pingviini.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=2

  Froneri Finland Oy on osa maailmanlaajuista Froneri-yhteisyritystä, jonka omistavat puoliksi elintarvikeyritys Nestlé ja englantilainen jäätelönvalmistaja R&R. Meillä on uusi nimi, mutta sama tuttu kotimainen jäätelöosaaminen. Toimintamme lähtökohtana ovat aina asiakkaat ja kuluttajat. Haluamme tarjota parhaat jäätelöelämykset vahvoilla tuotemerkeillämme, kuten Aino- ja Pingviini-jäätelöllä. Tuotteemme valmistetaan Turengissa suurella sydämellä ja paikallisin voimin, suomalaisesta kermasta ja maidosta.