Tervetuloa Froneri Finlandille

Ura Froneri Finlandilla

Kiinnostaako työskentely rakkaiden jäätelöbrändien parissa? Tutustu avoimiin työpaikkoihin alla olevien linkkien kautta. Klikkaamalla tehtävänimikettä pääset tarkastelemaan työpaikkailmoituksia ja jättämään hakemuksesi.

Ellet löydä sinulle sopivaa työtehtävää juuri nyt avoinna olevista työpaikoistamme, voit lähettää avoimen hakemuksen osoitteeseen hakemukset@fi.froneri.com.

Kerrothan minkä tyyppiset tehtävät sinua kiinnostavat ja miksi haluat juuri meille töihin. Säilytämme avoimia hakemuksia 6 kuukauden ajan.

 • Kesätyöntekijöitä 2020

  Pingviinijäätelöt etsii kesätyöntekijöitä!

  Kesään on vielä matkaa, mutta jäätelökesä starttaa tehtaallamme jo tammikuussa uuden kauden alkaessa. Haemme kaudelle määräaikaisia työntekijöitä sekä kokoaikaisiin että osa-aikaisiin työtehtäviin. Tarvitsemme tuotantoon pääasiassa pakkaajia. Osalla valittavista voi olla mahdollista päästä myös koneenhoitajaksi tai paperikoneenhoitajaksi omista vahvuuksista ja osaamisista riippuen. Varaston puolelle etsimme varastotyöntekijöitä. Mainitse hakemuksessasi mitä tehtävää tai tehtäviä haet ensisijaisesti.

  Fronerilla vallitsee vahva tekemisen meininki ja porukkaan sopii työtä pelkäämätön Can do- asenteen omaava henkilö. Edellytämme hakijoilta sitoutumista työskentelemään koko kauden sekä valmiutta tehdä työtä kahdessa vuorossa sekä tarvittaessa korkeimman sesongin aikana kolmessa vuorossa.  Työturvallisuusmääräysten johdosta vaadimme vähintään 18 vuoden ikää sekä hyvää suomen kielen taitoa. Hygieniapassi on välttämätön, mutta järjestämme myös testitilaisuuden yrityksemme puolesta. Varastotehtävissä vaaditaan trukkikortti sekä kokemusta trukin kuljettamisesta. Olemme savuton tehdas.

  Ennen työsopimuksen allekirjoittamista tehdään terveystarkastus työterveyshuollossa, johon kuuluu osana huumausainetesti. Ohjeet terveystarkastukseen annetaan haastattelun yhteydessä.

  Kutsumme osan hakijoista haastatteluun.

  Lisätietoja tehtävistä arkimaanantaisin klo 12:30 – 13:30 antaa Heikki Hartikka, puh 050 3951 328.

  Ensimmäiset kesätyöt alkavat tammikuussa.

  Hakuohjeet:

  1.Kirjaudu/rekisteröidy hakijaportaaliimme  https://hrm-froneri.services.plat.fi/hrm/#/recPublicApp/fi
  2.Lisää ja tallenna ensin omat tietosi ja mahdolliset liitteet hakijaprofiiliin Profiili -painikkeesta.
  3.Valitse sitten tehtävä johon haluat hakea ja lähetä hakemus.