Tervetuloa Froneri Finlandille

Ura Froneri Finlandilla

Kiinnostaako työskentely rakkaiden jäätelöbrändien parissa? Tutustu avoimiin työpaikkoihin alla olevien linkkien kautta. Klikkaamalla tehtävänimikettä pääset tarkastelemaan työpaikkailmoituksia ja jättämään hakemuksesi.

Ellet löydä sinulle sopivaa työtehtävää juuri nyt avoinna olevista työpaikoistamme, voit lähettää avoimen hakemuksen osoitteeseen hakemukset@fi.froneri.com.

Kerrothan minkä tyyppiset tehtävät sinua kiinnostavat ja miksi haluat juuri meille töihin. Säilytämme avoimia hakemuksia 6 kuukauden ajan.

 • Kesätyöntekijöitä 2021

  Froneri Finland Oy etsii

  Pingviinijäätelöt etsii Kesätyöntekijöitä Turenkiin!

  Kesään on vielä matkaa, mutta jäätelökesä starttaa tehtaallamme jo tammikuussa uuden kauden alkaessa. Haemme kaudelle määräaikaisia työntekijöitä sekä kokoaikaisiin että osa-aikaisiin työtehtäviin. Tarvitsemme tuotantoon pääasiassa pakkaajia. Osalla valittavista on mahdollisuus päästä myös koneenhoitajaksi tai paperikoneenhoitajaksi omista vahvuuksista ja osaamisista riippuen. Varaston puolelle etsimme varastotyöntekijöitä. Mainitse hakemuksessasi mitä tehtävää tai tehtäviä haet ensisijaisesti.

  Fronerilla vallitsee vahva tekemisen meininki ja porukkaan sopii työtä pelkäämätön Can do- asenteen omaava henkilö. Edellytämme hakijoilta sitoutumista työskentelemään koko kauden sekä valmiutta tehdä työtä kahdessa vuorossa sekä tarvittaessa korkeimman sesongin aikana kolmessa vuorossa.  Työturvallisuusmääräysten johdosta vaadimme vähintään 18 vuoden ikää sekä hyvää suomen kielen taitoa. Hygieniapassi on välttämätön, mutta järjestämme myös testitilaisuuden yrityksemme puolesta. Varastotehtävissä vaaditaan trukkikortti sekä kokemusta trukin kuljettamisesta. Olemme savuton ja päihteetön tehdas. Uusille työntekijöille teetetään terveystarkastus työterveyshuollossa.

  Kutsumme osan hakijoista haastatteluun.

  Lisätietoja tehtävistä arkimaanantaisin klo 12:30 – 13:30 antaa Heikki Hartikka, puh

  050 3951 328.

  Ensimmäiset kesätyöt alkavat tammikuussa.

  Täytä hakemus linkistä: https://pingviini.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=2

  Froneri Finland Oy on osa maailmanlaajuista Froneri-yhteisyritystä, jonka omistavat puoliksi elintarvikeyritys Nestlé ja englantilainen jäätelönvalmistaja R&R. Meillä on uusi nimi, mutta sama tuttu kotimainen jäätelöosaaminen. Toimintamme lähtökohtana ovat aina asiakkaat ja kuluttajat. Haluamme tarjota parhaat jäätelöelämykset vahvoilla tuotemerkeillämme, kuten Aino- ja Pingviini-jäätelöllä. Tuotteemme valmistetaan Turengissa suurella sydämellä ja paikallisin voimin, suomalaisesta kermasta ja maidosta.

   

 • Palkanlaskija (määräaikainen), haku päättyy 3.5.2021

  Pingviinijäätelöt etsii huolellista ja ammattitaitoista palkanlaskijaa

  Turengin jäätelötehtaalle määräaikaiseen tehtävään!

  Palkanlaskijan vastuulla on huolehtia työntekijöiden ja / tai toimihenkilöiden palkanmaksusta, työajanseurannasta ja niihin liittyvästä neuvonnasta tulevana kesänä tiimimme vakituisen palkka-asiantuntijan kaverina. Työhön sisältyy jonkin verran viranomaisyhteistyötä sekä raportointia organisaation sisällä. Tehtävään voi sisältyä myös matkalaskujen maksatusta sekä muita mahdollisia hr-toimeksiantoja. Teemme tiimissä lopullisen työnjaon valittavan henkilön kokemuksen ja osaamisen perusteella. Tehtävä on määräaikainen 15.5.2021 - 31.8.2021.

  Sinun profiilisi

  Olet työtavoissasi itseohjautuva, organisointikykyinen sekä erittäin huolellinen. Aikatauluissa pysyminen on sinulle ensiarvoisen tärkeää. Omaat hyvät tiimityöskentelytaidot, mutta nautit itsenäisestä työskentelystä.  Vastaat mielelläsi työntekijöiden kysymyksiin epäselvissä palkka-asioissa hymyssä suin. Sinulla on hyvä paineensietokyky ja käsissäsi pysyy useampi lanka samanaikaisesti menemättä solmuun.

  Edellytämme kokemusta itsenäisestä palkanlaskennasta sekä suomalaisen työ-, vero- ja eläkeoikeuden tuntemusta. Elintarviketeollisuuden työehtosopimusten tuntemus sekä kokemus CGI:n palkkaohjelmasta katsotaan eduksi. Lisäksi osaat käyttää Exceliä.

  Mikäli tunnistit itsesi yllä olevasta ja sinulla on tehtävään sopiva koulutus, esimerkiksi merkonomi/tradenomi, sekä kokemusta palkanlaskennasta, lähetäthän hakemuksesi.

  Me tarjoamme

  Fronerilla on työskentelykulttuuri, jossa keskitytään aseman ja hierarkian sijaan tuloksiin ja tiimityöhön. Olemme päivittäisessä viestinnässämme avoimia ja kunnioittavia, ja meillä kannustetaan rakentavaan palautteenantoon ja toimintatapojen haastamiseen. Teemme ahkerasti töitä positiivisella otteella ja monimuotoisuutta, innovaatiota sekä kasvua unohtamatta rakennamme voittaja-tiimejä.

  Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä, mukavat työkaverit sekä herkulliset jäätelöt mahan ja mielen virkistykseksi.

  Hakemuksesi

  Kiinnostuitko tehtävästä? Jätä hakemus, CV ja palkkatoiveesi viimeistään 3.5.2021 oheisesta linkistä:

  https://pingviini.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=9

  Tehtävästä lisätietoja voi kysyä palkka-asiantuntija Satu Lämsältä puhelimitse numerosta 0400 189 330  27.4.21 klo 13 - 14 tai 29.4.21 klo 9 - 10.