Tervetuloa Froneri Finlandille

Ura Froneri Finlandilla

Kiinnostaako työskentely rakkaiden jäätelöbrändien parissa? Tutustu avoimiin työpaikkoihin alla olevien linkkien kautta. Klikkaamalla tehtävänimikettä pääset tarkastelemaan työpaikkailmoituksia ja jättämään hakemuksesi.

Ellet löydä sinulle sopivaa työtehtävää juuri nyt avoinna olevista työpaikoistamme, voit lähettää avoimen hakemuksen osoitteeseen hakemukset@fi.froneri.com.

Kerrothan minkä tyyppiset tehtävät sinua kiinnostavat ja miksi haluat juuri meille töihin. Säilytämme avoimia hakemuksia 6 kuukauden ajan.

 

 

 • Vuorovastaava, haku päättyy 31.10.2021

  Pingviinijäätelöt etsii Vuorovastaavaa Turengin jäätelötehtaalle vakituiseen työsuhteeseen!

  Kiinnostaako sinua työskentely upeiden brändiemme, mm. Pingviinin, Ainon ja Classicin kanssa? Maistuisiko jäätelö välipalana? Haluatko olla osa voittajatiimiä, jossa töitä tehdään positiivisella otteella monimuotoisuutta, innovaatiota sekä kasvua unohtamatta?

  Vuorovastaava

  Vuorovastaava huolehtii tuotannon päivittäisestä läpiviennistä Turengin Jäätelötehtaalla. Esimiesroolissasi johdat toimintaa laatu- ja työturvallisuusasiat huomioiden sekä toimintatapoja yhdessä tiimin kanssa kehittäen. Henkilöresurssien suunnittelu ja hallinta sekä tuotantolinjan käytettävyys ovat tärkeä osa tehtävääsi.

  Johdat ihmisiä innostavasti ja osallistavasti tiimiäsi kannustaen ja motivoiden. Lähestyt erilaisia ongelmatilanteita ratkaisukeskeisesti ja analyyttisesti tiedolla johtaen. Pystyt tekemään nopeita ratkaisuja itsenäisesti. Lisäksi suunnittelet oman vuorosi päivittäistä toimintaa ja vastaat tuotantotavoitteiden saavuttamisesta. Olet vastuussa myös työajan seurannasta ja lomajärjestelyistä.

  Hakijalle on eduksesi elintarvike- tai prosessiteollisuuden koulutus sekä LEAN-osaaminen ja jo muutaman vuoden työkokemus esimiestehtävistä. Työ edellyttää valmiutta 3-vuorotyöskentelyyn.

  Tehtävästä lisätietoja voi kysyä Sanna Laaksolta p. +358 400 189 339 19.10. klo 15-17 ja 21.10 klo 15-17. Täytämme tehtävän sopivan henkilön löydyttyä, eli jätä hakemuksesi nopeasti mutta kuitenkin viimeistään 31.10.21 mennessä palkkatoiveineen.

  Täytä hakemus osoitteessa: https://pingviini.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=17