Tervetuloa Froneri Finlandille

Ura Froneri Finlandilla

Kiinnostaako työskentely rakkaiden jäätelöbrändien parissa? Tutustu avoimiin työpaikkoihin alla olevien linkkien kautta. Klikkaamalla tehtävänimikettä pääset tarkastelemaan työpaikkailmoituksia ja jättämään hakemuksesi.

Ellet löydä sinulle sopivaa työtehtävää juuri nyt avoinna olevista työpaikoistamme, voit lähettää avoimen hakemuksen osoitteeseen hakemukset@fi.froneri.com.

Kerrothan minkä tyyppiset tehtävät sinua kiinnostavat ja miksi haluat juuri meille töihin. Säilytämme avoimia hakemuksia 6 kuukauden ajan.

 • Tuotekehittäjä

  Pingviini-jäätelöt etsii Tuotekehittäjää vakituiseen työsuhteeseen Turengin jäätelötehtaalle!

  Kiinnostaako sinua työskentely upeiden brändiemme, mm. Pingviinin, Ainon ja Classicin kanssa? Maistuisiko jäätelö välipalana? Haluatko olla osa voittaja-tiimiä, jossa töitä tehdään positiivisella otteella monimuotoisuutta, innovaatiota sekä kasvua unohtamatta?

  Jos vastasit edellä mainittuihin kysymyksiin kyllä, saatat olla etsimämme innostunut ja oma-aloitteinen Tuotekehittäjä. Tuotekehittäjänä olet mukana niin uusien tuotteiden kehittämisessä ideoinnista pakkaustekstien tekemiseen.

  Etsimme henkilöä, jolla on ainakin kolmannen asteen elintarvikealan tutkinto sekä vähintään kahden vuoden kokemus tuotekehityksestä, laadun hallinnasta tai tuotetietojen hallinnasta. Tunnet sekä tuotanto- että tuotekehitysprosessit sekä niihin liittyvät informaatiovirrat (master data ja pakkausmerkinnät). Eduksi katsotaan koulutuksen tai kokemuksen kautta saatu asiantuntijuus projektihallintaan sekä kokemus prosessien kehittämisestä. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja ulkoisten ja sisäisten sidosryhmien kanssa sekä elintarvikelainsäädännön tuntemusta.

  Työ alkaa sopimuksen mukaan. Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemus, CV ja palkkatoiveesi viimeistään 22.2. mennessä oheisen linkin kautta:

  Tehtävästä lisätietoja voi kysyä Ville-Pekka Järviseltä puhelimitse numerosta +358 40 708 1140, 14.2. ja 15.2. klo 13.30-15.00.

  Hakemuksesi

  Hae tehtävää viimeistään 22.2.

  1. Kirjaudu/rekisteröidy hakijaportaaliin https://hrm-froneri.services.plat.fi/hrm/#/recPublicApp/fi
  2. Lisää ja tallenna ensin omat tietosi ja mahdolliset liitteet hakijaprofiiliin Profiili -painikkeesta.
  3. Valitse sitten tehtävä johon haluat hakea ja lähetä hakemus.

  Froneri Finland Oy on osa maailmanlaajuista Froneri-yhteisyritystä, jonka omistavat puoliksi elintarvikeyritys Nestlé ja englantilainen jäätelönvalmistaja R&R.

  Nimi muuttui, toimintamme ei. Tuotteemme valmistetaan jatkossakin Turengissa paikallisin voimin. Suomalaisesta kermasta ja maidosta. Lisätietoja yrityksestämme löytyy osoitteesta www.pingviini.fi.

 • Asiakaspalveluspesialisti

  Pingviini-jäätelöt etsii määräaikaista Asiakaspalveluspesialistia Espoon Keilaniemeen!

  Kiinnostaako sinua työskentely upeiden brändiemme, mm. Pingviinin, Ainon ja Classicin kanssa? Entä miellyttääkö merellinen maisema työpöydän takana? Maistuisiko jäätelö välipalana? Haluatko olla osa voittaja-tiimiä, jossa töitä tehdään positiivisella otteella monimuotoisuutta, innovaatioita tai kasvua unohtamatta?

  Asiakaspalveluspesialistilla/kalustepalvelukoordinaattorilla on erittäin monipuolinen toimenkuva, johon lukeutuu mm. vastuu laite- ja varaosahankintojen koordinoinnista ja hallinnasta JDE toiminnanohjausjärjestelmässä, toimittajien hallinnasta ja kilpailutuksesta yhteistyössä asiakaspalvelupäällikön kanssa, sekä jäätelölaitteiden huoltojen koordinoinnista.

  Toimenkuvaan kuuluu myös asiakaspalvelun hallinnollisia ja käytännön tehtäviä (mm. yritysasiakkaiden asiakastietoihin, laskutukseen, jäätelökalusteisiin sekä myyntireskontraan liittyvä palvelu (puhelimitse ja sähköpostitse).

  Rooli on hieno näköalapaikka ja kasvualusta asiakaspalvelun, hankinnan ja logistiikan maailmaan.

  Tehtävä on määräaikainen, 01.03.2019 - 31.05.2020.

  Sinun profiilisi

  Oletko työtavoissasi omatoiminen, ratkaisukeskeinen ja organisointikykyinen? Omaatko erinomaiset Excel- taidot? Onko sinulla hyvä paineensietokyky ja käsissäsi pysyy useampi lanka samanaikaisesti menemättä solmuun? Uskallatko haastaa olemassa olevia prosesseja ja kehittää niitä eteenpäin tehokkaammiksi? Kommunikoitko sujuvasti suomeksi ja englanniksi?

  Mikäli tunnistit itsesi yllä olevasta ja sinulla on tehtävään sopiva kaupallinen koulutus (esimerkiksi merkonomi/tradenomi) + muutama vuosi kokemusta asiakaspalveluun tai ostoon liittyvistä tehtävistä, lähetäthän hakemuksesi ripeästi, sillä täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löytyessä!

  Me tarjoamme

  Fronerilla on työskentelykulttuuri, jossa keskitytään aseman ja hierarkian sijaan tuloksiin ja tiimityöhön. Olemme päivittäisessä viestinnässämme avoimia ja kunnioittavia, ja meillä kannustetaan rakentavaan palautteenantoon ja toimintatapojen haastamiseen. Teemme ahkerasti töitä positiivisella otteella ja monimuotoisuutta, innovaatiota sekä kasvua unohtamatta rakennamme voittaja-tiimejä.

  Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä ja kasvualustan tulevaisuuden potentiaalille dynaamisessa työympäristössä, mukavat työkaverit sekä mahdollisuuden itsesi kehittämiseen.

  Hakemuksesi

  Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetä hakemus, CV ja palkkatoiveesi viimeistään 1.3.2019.

  Tehtävästä lisätietoja voi kysyä Pauliina Musakalta puhelimitse numerosta +358 44 524 5055 (21.2. klo 12 – 14 ja 28.2. klo 12 - 14 )/ pauliina.musakka@fi.froneri.com

  Hakuohjeet:

  1. Kirjaudu/rekisteröidy hakijaportaaliimme https://hrm-froneri.services.plat.fi/hrm/#/recPublicApp/fi
  2. Lisää ja tallenna ensin omat tietosi ja mahdolliset liitteet hakijaprofiiliin Profiili -painikkeesta.
  3. Valitse sitten tehtävä johon haluat hakea ja lähetä hakemus.
 • Kausityöntekijä

  Froneri Finland Oy etsii

  Kausityöntekijöitä jäätelötehtaalle Turenkiin

  Kesään on vielä matkaa, mutta jäätelökesä starttaa tehtaallamme jo tammikuussa uuden kauden alkaessa. Haemme kaudelle määräaikaisia työntekijöitä sekä kokoaikaisiin että osa-aikaisiin työtehtäviin. Tarvitsemme tuotantoon pääasiassa pakkaajia. Osalla valittavista voi olla mahdollista päästä myös koneenhoitajaksi tai paperikoneenhoitajaksi omista vahvuuksista ja osaamisista riippuen. Varaston puolelle etsimme varastotyöntekijöitä. Mainitse hakemuksessasi mitä tehtävää tai tehtäviä haet ensisijaisesti.

  Fronerilla vallitsee vahva tekemisen meininki ja porukkaan sopii työtä pelkäämätön Can do- asenteen omaava henkilö. Edellytämme hakijoilta sitoutumista työskentelemään koko kauden sekä valmiutta tehdä työtä kahdessa vuorossa sekä tarvittaessa korkeimman sesongin aikana kolmessa vuorossa.  Työturvallisuusmääräysten johdosta vaadimme vähintään 18 vuoden ikää sekä hyvää suomen kielen taitoa. Hygieniapassi on välttämätön, mutta järjestämme myös testitilaisuuden yrityksemme puolesta. Varastotehtävissä vaaditaan trukkikortti sekä kokemusta trukin kuljettamisesta.

  Ennen työsopimuksen allekirjoittamista tehdään terveystarkastus työterveyshuollossa, johon kuuluu osana huumausainetesti. Ohjeet terveystarkastukseen annetaan haastattelun yhteydessä

  Kutsumme osan hakijoista haastatteluun.

  Lisätietoja tehtävistä arkimaanantaisin klo 12:30 – 13:30 vuoden 2019 tammi-huhtikuussa antaa Heikki Hartikka, puh 050-3951 328.

  Ensimmäiset kausityöt alkavat tammikuussa.

  Lähetä hakemuksesi osoitteeseen hakemukset@fi.froneri.com

  Ilmoita hakemuksessasi seuraavat asiat:

  • Oletko ollut meillä aikaisemmin töissä, jos olet ajanjakso milloin
  • Muu työkokemus
  • Onko sinulla hygieniapassi, trukkikortti tai salmonellatodistus
  • Työaikamuoto: kokoaikatyö vai osa-aikatyö 0-40 h/vko
  • Ensisijaisesti kiinnostavat työtehtävät tuotanto/varasto
  • Milloin voit aloittaa
  • Syntymäaika
  • Yhteystiedot: puhelin, sähköpostiosoite

  Froneri Finland Oy on osa maailmanlaajuista Froneri-yhteisyritystä, jonka omistavat puoliksi elintarvikeyritys Nestlé ja englantilainen jäätelönvalmistaja R&R. Meillä on uusi nimi, mutta sama tuttu kotimainen jäätelöosaaminen. Toimintamme lähtökohtana ovat aina asiakkaat ja kuluttajat. Haluamme tarjota parhaat jäätelöelämykset vahvoilla tuotemerkeillämme, kuten Aino- ja Pingviini-jäätelöllä. Tuotteemme valmistetaan Turengissa suurella sydämellä ja paikallisin voimin, suomalaisesta kermasta ja maidosta.