Tervetuloa Froneri Finlandille

Ura Froneri Finlandilla

Kiinnostaako työskentely rakkaiden jäätelöbrändien parissa? Tutustu avoimiin työpaikkoihin alla olevien linkkien kautta. Klikkaamalla tehtävänimikettä pääset tarkastelemaan työpaikkailmoituksia ja jättämään hakemuksesi.

Ellet löydä sinulle sopivaa työtehtävää juuri nyt avoinna olevista työpaikoistamme, voit lähettää avoimen hakemuksen osoitteeseen [email protected].

Kerrothan minkä tyyppiset tehtävät sinua kiinnostavat ja miksi haluat juuri meille töihin. Säilytämme avoimia hakemuksia 6 kuukauden ajan.

 

 

 • Asiakaspalveluspesialisti, haku päättyy 3.11.2023

  Pingviinijäätelöt etsii asiakaspalveluspesialistia!

  Kiinnostaako sinua työskentely elintarvikeyrityksessä, joka omistaa mm. upeat Pingviini, Aino ja Classic brändit? Entä miellyttääkö merellinen maisema työpöydän takana? Maistuisiko jäätelö välipalana? Haluaisitko kuulua tiimiin, jossa mikään päivä ei ole tylsä ja joka päivä oppii uutta? Meidän porukkamme koostuu mahtavista tyypeistä ja huumori kuorruttaa jokaista työpäiväämme.

  Asiakaspalveluspesialistin pääasiallinen työtehtävä on jäätelötilausten vastaanottaminen puhelimitse ja sähköpostitse  ja niiden käsittely järjestelmässä. Henkilö avustaa asiakaspalvelutiimiä Order-to-cash prosessin läpiviennissä, vastaa muun asiakaspalvelutiimin kanssa yritysasiakkaiden asiakasmasterdatan oikeellisuudesta (asiakasavaukset sekä asiakastietomuutokset) sekä jäätelökalusteiden tilaustenhallinnasta. Toimenkuvaan kuuluu myös yritysasiakkaiden asiakastietoihin ja kalusteisiin liittyvä palvelu puhelimitse. Tehtävän sijainti joko Turengin jäätelötehtaalla tai Espoon Keilasatamassa.

  Työ on kokoaikainen 37,5h/vko.

  Tehtävä on määräaikainen perhevapaan sijaisuus. Aloitus joulukuun 2023 aikana päättyen kesäsesongin loppuun 2024. Tarkat ajankohdat sovittavissa.

  Sinun profiilisi

  Olet reipas, ratkaisukeskeinen ja omaat hyvät kommunikointitaidot. Olet aina ylpeä oman työsi laadusta.

  Sinulla on hyvä paineensietokyky, etkä hätkähdä hektisyyttä. Olet tiimipelaaja hyvällä ja rennolla asenteella ja pystyt hoitamaan asiakaspuhelut suomeksi ja englanniksi. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

  Mikäli tunnistit itsesi yllä olevasta ja sinulla on tehtävään sopiva kaupallinen koulutus tai työkokemus, lähetäthän hakemuksesi ripeästi, sillä käsittelemme hakemuksia aktiivisesti jo hakuaikana.

  Me tarjoamme 

  Fronerilla on työskentelykulttuuri, jossa keskitytään aseman ja hierarkian sijaan tuloksiin ja tiimityöhön. Olemme päivittäisessä viestinnässämme avoimia ja kunnioittavia, ja meillä kannustetaan rakentavaan palautteenantoon ja toimintatapojen haastamiseen. Teemme ahkerasti töitä positiivisella otteella ja monimuotoisuutta, innovaatiota sekä kasvua unohtamatta rakennamme voittaja-tiimejä.

  Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä ja kasvualustan tulevaisuuden potentiaalille dynaamisessa työympäristössä, mukavat työkaverit sekä mahdollisuuden itsesi kehittämiseen.

  Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetä hakemus, CV ja palkkatoiveesi viimeistään 3.11.2023. Kannattaa laittaa hakemus heti, koska palkkaamme heti sopivan henkilön löydyttyä.

  Tehtävästä lisätietoja voi kysyä Sonja Tolvaselta puhelimitse (17.10.23. klo 13-14 )  +358 44 578 5277 /  [email protected]

  Hae paikkaa täältä!

 • Kylmäasentaja, haku päättyy 24.11.2023

  Pingviinijäätelöt etsii Kylmäasentajaa Turengin jäätelötehtaalle vakituiseen työsuhteeseen!

  Kiinnostaako sinua työskentely upeiden brändiemme, mm. Pingviinin, Ainon ja Classicin kanssa? Maistuisiko jäätelö välipalana? Haluatko olla osa voittajatiimiä, jossa töitä tehdään positiivisella otteella monimuotoisuutta, innovaatiota sekä kasvua unohtamatta?

  Jos vastasit edellä mainittuihin kysymyksiin kyllä, saatat olla etsimämme kylmäasentaja. Päävastuualueesi ovat jäätelötehtaan kylmälaitoksen valvonta,- huolto ja kunnossapitotyöt.

  Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta esimerkiksi kylmäalan tutkinto tai sähkö- ja automaatioasentajan tutkinto.
  • Valmiutta pitkään perehtymisjaksoon osana kylmäasentajien tiimiä.
  • Joustavaa ja vastuullista asennetta työhön, oma-aloitteisuutta, tiimityöskentelytaitoa, sekä kykyä oppia ja omaksua nopeasti uusia asioita.
  • Valmiutta vuorotyöhön sekä varallaoloon.
  • Aikaisempaa kokemusta elintarviketeollisuuden kunnossapitotöistä

  Lisäksi arvostamme: 

  • Ohjelmoitavien logiikoiden (Siemens, Allen Bradley, Honeywell) tuntemusta
  • Kunnossapitojärjestelmän hallintaa
  • Koneistus- ja hitsaustaito
  • Putkihitsaustaito (TIG) katsotaan eduksi
  • Englannin kielen osaamista

  Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haasteellisen tehtäväkentän nykyaikaisessa ja alan vaatimukset täyttävässä toimintaympäristössä ja ammattitaitoisen tiimin tuen.

  Hakemuksesi

  Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetä hakemus, CV ja palkkatoiveesi viimeistään 24.11.2023.

  Tehtävästä lisätietoja voi kysyä Jaakko Karapalolta puhelimitse numerosta + 358 400 189 336

  Hakuaika päättyy: 24.11.2023 23:59