Tervetuloa Froneri Finlandille

Ura Froneri Finlandilla

Kiinnostaako työskentely rakkaiden jäätelöbrändien parissa? Tutustu avoimiin työpaikkoihin alla olevien linkkien kautta. Klikkaamalla tehtävänimikettä pääset tarkastelemaan työpaikkailmoituksia ja jättämään hakemuksesi.

Ellet löydä sinulle sopivaa työtehtävää juuri nyt avoinna olevista työpaikoistamme, voit lähettää avoimen hakemuksen osoitteeseen [email protected]

Kerrothan minkä tyyppiset tehtävät sinua kiinnostavat ja miksi haluat juuri meille töihin. Säilytämme avoimia hakemuksia 6 kuukauden ajan.

 

 

 • Myyntipalveluhenkilö (määräaikainen), haku päättyy 10.2.2023

  Pingviinijäätelöt etsii tarmokasta Myyntipalveluhenkilöä!

  Kiinnostaako sinua työskentely elintarvikeyrityksessä, joka omistaa mm. upeat Pingviini, Aino ja Classic brändit? Entä miellyttääkö merellinen maisema työpöydän takana? Maistuisiko jäätelö välipalana? Haluaisitko kuulua tiimiin, jossa mikään päivä ei ole tylsä ja joka päivä oppii uutta? Meidän porukkamme koostuu mahtavista tyypeistä ja huumori kuorruttaa jokaista työpäiväämme.

  Myyntipalveluhenkilön pääasiallinen työtehtävä on jäätelötilausten vastaanottaminen puhelimitse ja sähköpostitse, sekä niiden syöttäminen järjestelmään. Lisäksi hän avustaa asiakaspalvelutiimiä Order-to-cash prosessin läpiviennissä, sekä vastaa muun asiakaspalvelutiimin kanssa yritysasiakkaiden asiakasmasterdatan oikeellisuudesta (asiakasavaukset sekä asiakastietomuutokset). Tehtävän sijainti on joko Turengin jäätelötehtaalla tai Espoon Keilasatamassa.

  Työ on kokoaikainen 37,5h/vko.

  Tehtävä on määräaikainen, maaliskuulta elokuun alkupuolelle. Tarkat päivämäärät sovitaan työsopimusta tehtäessä.

  Sinun profiilisi

  Olet reipas, ratkaisukeskeinen ja omaat hyvät kommunikointitaidot. Olet aina ylpeä oman työsi laadusta.

  Sinulla on hyvä paineensietokyky, etkä hätkähdä hektisyyttä. Olet tiimipelaaja hyvällä ja rennolla asenteella ja pystyt hoitamaan asiakaspuhelut suomeksi, sekä englanniksi. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

  Mikäli tunnistit itsesi yllä olevasta ja sinulla on tehtävään sopiva kaupallinen koulutus tai työkokemus, lähetäthän hakemuksesi ripeästi, sillä käsittelemme hakemuksia aktiivisesti jo hakuaikana.

  Me tarjoamme 

  Fronerilla on työskentelykulttuuri, jossa keskitytään aseman ja hierarkian sijaan tuloksiin ja tiimityöhön. Olemme päivittäisessä viestinnässämme avoimia ja kunnioittavia, ja meillä kannustetaan rakentavaan palautteenantoon ja toimintatapojen haastamiseen. Teemme ahkerasti töitä positiivisella otteella ja monimuotoisuutta, innovaatiota sekä kasvua unohtamatta rakennamme voittaja-tiimejä.

  Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä ja kasvualustan tulevaisuuden potentiaalille dynaamisessa työympäristössä, mukavat työkaverit sekä mahdollisuuden itsesi kehittämiseen.

  Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetä hakemus, CV ja palkkatoiveesi viimeistään 10.2.2023. Kannattaa laittaa hakemus heti, koska palkkaamme heti sopivan henkilön löydyttyä.

  Tehtävästä lisätietoja voi kysyä Sonja Tolvaselta puhelimitse numerosta +358 44 578 5277 (27.1. klo 14-15 ja 3.2. klo 14-15 )/ [email protected]

  https://pingviini.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=35

 • Kaupallinen assistentti/Asiakaspalveluspesialisti, haku päättyy 20.2.2023

  Kaupallinen assistentti/Asiakaspalveluspesialisti

  Pingviini-jäätelöt etsii asiakaspalvelutiimiin huolellista ja ”tehdään pois”-asenteella varustettua kaupallista assistenttia / asiakaspalveluspesialistia vakituiseen työsuhteeseen Espooseen.

  KAUPALLINEN ASSISTENTTI / ASIAKASPALVELUSPESIALISTI

  Kiinnostaako sinua työskentely elintarvikeyrityksessä, joka omistaa mm. upeat Pingviini, Aino ja Classic brändit? Maistuisiko jäätelö välipalana? Haluaisitko kuulua tiimiin, jossa mikään päivä ei ole tylsä ja joka päivä oppii uutta? Meidän porukkamme koostuu mahtavista tyypeistä ja huumori kuorruttaa jokaista työpäiväämme.

  Ensisijainen tehtäväsi on vastata kaupallisen organisaatiomme hallinnollisista tehtävistä, kuten esimerkiksi erilaisten sopimusten hallinnoinnista ja niihin liittyvästä laskutuksesta, sekä ostotilausten tekemisestä ja raportoinnista.

  Työskentelet osana dynaamista asiakaspalvelutiimiä ja tehtäviisi kuuluu kaupallisen assistentin tehtävien lisäksi  yritysasiakkaiden asiakastietoihin, laskutukseen, jäätelökalusteisiin sekä jäätelötilauksiin liittyvä palvelu puhelimitse ja sähköpostitse.

  Työpisteesi on Espoon Keilasataman konttorilla.

  Sinun profiilisi

  Etsimme tehtävään energistä henkilöä, joka nauttii tiimityöskentelystä, sekä työelämän arjen pienistä ja suuremmistakin ongelmaratkaisutilanteista. Sinulla ei mene sormi suuhun kiperimmissäkään paikoissa ja olet varustettu sitkeällä ja iloisella ”tehdään pois”-asenteella. Olet työtavoissasi omatoiminen, ratkaisukeskeinen ja organisointikykyinen. Uskallat haastaa olemassa olevia prosesseja ja kehität niitä eteenpäin tehokkaammiksi yhteistyössä sidosryhmien kanssa. Työssäsi tarvitset hyviä MS Office-, erityisesti Excel-taitoja. JDE toiminnanohjausjärjestelmän tunteminen katsotaan eduksi. Kommunikoit sujuvasti suullisesti ja kirjallisesti suomen ja englannin kielellä, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

  Laita hakemuksesi palkkatoiveineen tulemaan oheisen linkin kautta 20.2.2023 mennessä. Lisätietoja voit kysyä Sonja Tolvaselta pe 3.2.2023 klo 14 - 15 ja ke 10.2.2023  klo 13 - 14 puhelinnumerosta 044 578 5277. Kannattaa laittaa hakemus heti, koska palkkaamme heti sopivan henkilön löydyttyä.

  https://pingviini.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=36

 • Tuotannon työntekijä, pakkaaja (määräaikainen), haku päättyy 30.4.2023

  Tuotannon työntekijä, pakkaaja

  Pingviinijäätelöt etsii Turengin tehtaalle uusia

  Tuotannon työntekijöitä pakkaustehtäviin

  Kesään on vielä matkaa, mutta jäätelökesä starttaa tehtaallamme jo tammikuussa uuden kauden alkaessa. Haemme kaudelle määräaikaisia työntekijöitä sekä kokoaikaisiin että osa-aikaisiin pakkaajan työtehtäviin.

  Turengin tehtaalla valmistetaan jäätelöä suurella sydämellä ja vankalla ammattitaidolla. Upeat brändimme, mm. Pingviini, Aino ja Classic löytävät joka päivä tiensä suomalaisten kuluttajien iloisiin herkkuhetkiin – haluatko sinä olla jatkossa mukana valmistamassa jäätelöä kanssamme?

  Edellytämme hakijoilta sitoutumista työskentelemään koko kauden sekä valmiutta tehdä työtä kahdessa vuorossa sekä tarvittaessa korkeimman sesongin aikana kolmessa vuorossa. Työhön perehdytetään, joten aikaisempaa kokemusta alalta et tarvitse.

  Pakkaajana työskentelet tuotantolinjoilla pakkaamassa jäätelöitä myyntierälaatikoihin. Lisäksi tehtäviin kuuluu pakkausalueen puhdistus- ja ylläpitotoimet yleiseen siisteyteen ja järjestykseen liittyen.

  Työturvallisuusmääräysten johdosta vaadimme vähintään 18 vuoden ikää sekä hyvää suomen kielen taitoa. Hygieniapassi on välttämätön, mutta järjestämme myös testitilaisuuden yrityksemme puolesta. Olemme savuton ja päihteetön tehdas. Uusille työntekijöille teetetään terveystarkastus työterveyshuollossa.

  Hakuaika päättyy 30.4.2023. Kutsumme osan hakijoista haastatteluun.

  Lisätietoja tehtävästä arkisin klo 14.00 – 15.00 numerosta 040 190 3772. Ota rohkeasti yhteyttä!

  Ensimmäiset kesätyöt alkavat tammikuussa.

  https://pingviini.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=32

  Froneri Finland Oy on osa maailmanlaajuista Froneri-yhteisyritystä, jonka omistavat puoliksi elintarvikeyritys Nestlé ja englantilainen jäätelönvalmistaja R&R. Meillä on uusi nimi, mutta sama tuttu kotimainen jäätelöosaaminen. Toimintamme lähtökohtana ovat aina asiakkaat ja kuluttajat. Haluamme tarjota parhaat jäätelöelämykset vahvoilla tuotemerkeillämme, kuten Aino- ja Pingviini-jäätelöllä. Tuotteemme valmistetaan Turengissa suurella sydämellä ja paikallisin voimin, suomalaisesta kermasta ja maidosta.

 • Tuotannon työntekijä, koneenhoitaja (määräaikainen), haku päättyy 30.4.2023

  Tuotannon työntekijä, koneenhoitaja

  Pingviinijäätelöt etsii Turengin tehtaalle uusia

  Tuotannon työntekijöitä koneenhoitajiksi

  Kesään on vielä matkaa, mutta jäätelökesä starttaa tehtaallamme jo tammikuussa uuden kauden alkaessa. Haemme kaudelle määräaikaisia työntekijöitä sekä kokoaikaisiin että osa-aikaisiin koneenhoitajan työtehtäviin.

  Turengin tehtaalla valmistetaan jäätelöä suurella sydämellä ja vankalla ammattitaidolla. Upeat brändimme, mm. Pingviini, Aino ja Classic löytävät joka päivä tiensä suomalaisten kuluttajien iloisiin herkkuhetkiin – haluatko sinä olla jatkossa mukana valmistamassa jäätelöä kanssamme?

  Edellytämme hakijoilta sitoutumista työskentelemään koko kauden sekä valmiutta tehdä työtä kolmessa vuorossa. Työhön perehdytetään, joten aikaisempaa kokemusta alalta et tarvitse.

  Koneenhoitajana toimit toteuttaen tuotantosuunnitelmaa (mm. tuotannon aloitus- ja lopetustehtävät, koneiden puhdistus- ja ylläpitotoimet, koneiden perusasetukset ja -säädöt, yhteistyö sisäisten sidosryhmien kanssa, tuote- ja prosessivaihdot sekä erilaiset raportointitehtävät). Työ vaatii hyvää fyysistä kuntoa.

  Työturvallisuusmääräysten johdosta vaadimme vähintään 18 vuoden ikää sekä hyvää suomen kielen taitoa. Hygieniapassi on välttämätön, mutta järjestämme myös testitilaisuuden yrityksemme puolesta. Olemme savuton ja päihteetön tehdas. Uusille työntekijöille teetetään terveystarkastus työterveyshuollossa.

  Hakuaika päättyy 30.4.2023. Kutsumme osan hakijoista haastatteluun.

  Lisätietoja tehtävästä arkisin klo 14.00 – 15.00 numerosta 040 190 3772. Ota rohkeasti yhteyttä!

  Ensimmäiset kesätyöt alkavat tammikuussa.

  https://pingviini.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=31

  Froneri Finland Oy on osa maailmanlaajuista Froneri-yhteisyritystä, jonka omistavat puoliksi elintarvikeyritys Nestlé ja englantilainen jäätelönvalmistaja R&R. Meillä on uusi nimi, mutta sama tuttu kotimainen jäätelöosaaminen. Toimintamme lähtökohtana ovat aina asiakkaat ja kuluttajat. Haluamme tarjota parhaat jäätelöelämykset vahvoilla tuotemerkeillämme, kuten Aino- ja Pingviini-jäätelöllä. Tuotteemme valmistetaan Turengissa suurella sydämellä ja paikallisin voimin, suomalaisesta kermasta ja maidosta.

 • Varastotyöntekijä (määräaikainen), haku päättyy 30.4.2023

  Varastotyöntekijä

  Pingviinijäätelöt etsii Turengin tehtaalle uusia

  Varastotyöntekijöitä

  Kesään on vielä matkaa, mutta jäätelökesä starttaa tehtaallamme jo tammikuussa uuden kauden alkaessa. Haemme kaudelle määräaikaisia työntekijöitä varastotyöntekijän työtehtäviin.

  Turengin tehtaalla valmistetaan jäätelöä suurella sydämellä ja vankalla ammattitaidolla. Upeat brändimme, mm. Pingviini, Aino ja Classic löytävät joka päivä tiensä suomalaisten kuluttajien iloisiin herkkuhetkiin – haluatko sinä olla jatkossa mukana valmistamassa jäätelöä kanssamme?

  Edellytämme hakijoilta sitoutumista työskentelemään koko kauden sekä valmiutta tehdä työtä kahdessa vuorossa sekä tarvittaessa korkeimman sesongin aikana kolmessa vuorossa. Työhön perehdytetään. Hakijoilta toivomme aikaisempaa kokemusta varastotehtävistä ja varastojärjestelmistä sekä edellytämme trukinajotaitoa.

  Työturvallisuusmääräysten johdosta vaadimme vähintään 18 vuoden ikää sekä hyvää suomen kielen taitoa. Hygieniapassi on välttämätön, mutta järjestämme myös testitilaisuuden yrityksemme puolesta. Olemme savuton ja päihteetön tehdas. Uusille työntekijöille teetetään terveystarkastus työterveyshuollossa.

  Hakuaika päättyy 30.4.2023. Kutsumme osan hakijoista haastatteluun.

  Lisätietoja tehtävästä Pauli Laaksolta arkisin klo 10.00 – 13.00 välillä numerosta 050 395 1355.

  Ota rohkeasti yhteyttä!

  Ensimmäiset kesätyöt alkavat tammikuussa.

  https://pingviini.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=30

  Froneri Finland Oy on osa maailmanlaajuista Froneri-yhteisyritystä, jonka omistavat puoliksi elintarvikeyritys Nestlé ja englantilainen jäätelönvalmistaja R&R. Meillä on uusi nimi, mutta sama tuttu kotimainen jäätelöosaaminen. Toimintamme lähtökohtana ovat aina asiakkaat ja kuluttajat. Haluamme tarjota parhaat jäätelöelämykset vahvoilla tuotemerkeillämme, kuten Aino- ja Pingviini-jäätelöllä. Tuotteemme valmistetaan Turengissa suurella sydämellä ja paikallisin voimin, suomalaisesta kermasta ja maidosta.