Tervetuloa Froneri Finlandille

Ura Froneri Finlandilla

Kiinnostaako työskentely rakkaiden jäätelöbrändien parissa? Tutustu avoimiin työpaikkoihin alla olevien linkkien kautta. Klikkaamalla tehtävänimikettä pääset tarkastelemaan työpaikkailmoituksia ja jättämään hakemuksesi.

Ellet löydä sinulle sopivaa työtehtävää juuri nyt avoinna olevista työpaikoistamme, voit lähettää avoimen hakemuksen osoitteeseen hakemukset@fi.froneri.com.

Kerrothan minkä tyyppiset tehtävät sinua kiinnostavat ja miksi haluat juuri meille töihin. Säilytämme avoimia hakemuksia 6 kuukauden ajan.

 • Kesätyöntekijöitä 2020

  Pingviinijäätelöt etsii kesätyöntekijöitä!

  Kesään on vielä matkaa, mutta jäätelökesä starttaa tehtaallamme jo tammikuussa uuden kauden alkaessa. Haemme kaudelle määräaikaisia työntekijöitä sekä kokoaikaisiin että osa-aikaisiin työtehtäviin. Tarvitsemme tuotantoon pääasiassa pakkaajia. Osalla valittavista voi olla mahdollista päästä myös koneenhoitajaksi tai paperikoneenhoitajaksi omista vahvuuksista ja osaamisista riippuen. Varaston puolelle etsimme varastotyöntekijöitä. Mainitse hakemuksessasi mitä tehtävää tai tehtäviä haet ensisijaisesti.

  Fronerilla vallitsee vahva tekemisen meininki ja porukkaan sopii työtä pelkäämätön Can do- asenteen omaava henkilö. Edellytämme hakijoilta sitoutumista työskentelemään koko kauden sekä valmiutta tehdä työtä kahdessa vuorossa sekä tarvittaessa korkeimman sesongin aikana kolmessa vuorossa.  Työturvallisuusmääräysten johdosta vaadimme vähintään 18 vuoden ikää sekä hyvää suomen kielen taitoa. Hygieniapassi on välttämätön, mutta järjestämme myös testitilaisuuden yrityksemme puolesta. Varastotehtävissä vaaditaan trukkikortti sekä kokemusta trukin kuljettamisesta. Olemme savuton tehdas.

  Ennen työsopimuksen allekirjoittamista tehdään terveystarkastus työterveyshuollossa, johon kuuluu osana huumausainetesti. Ohjeet terveystarkastukseen annetaan haastattelun yhteydessä.

  Kutsumme osan hakijoista haastatteluun.

  Lisätietoja tehtävistä arkimaanantaisin klo 12:30 – 13:30 antaa Heikki Hartikka, puh 050 3951 328.

  Ensimmäiset kesätyöt alkavat tammikuussa.

  Hakuohjeet:

  1.Kirjaudu/rekisteröidy hakijaportaaliimme  https://hrm-froneri.services.plat.fi/hrm/#/recPublicApp/fi
  2.Lisää ja tallenna ensin omat tietosi ja mahdolliset liitteet hakijaprofiiliin Profiili -painikkeesta.
  3.Valitse sitten tehtävä johon haluat hakea ja lähetä hakemus.

 • Hankintavastaava, haku päättyy 6.3.2020

  Pingviinijäätelöt etsii Hankintavastaavaa Turengin jäätelötehtaalle vakituiseen työsuhteeseen!

  Kiinnostaako sinua työskentely upeiden brändiemme, mm. Pingviinin, Ainon ja Classicin kanssa? Maistuisiko jäätelö välipalana? Haluatko olla osa voittaja- tiimiä, jossa töitä tehdään positiivisella otteella monimuotoisuutta, innovaatioita tai kasvua unohtamatta?

  Hankintavastaavan tehtävässä vastaat kunnossapidon hankinnoista ja siihen liittyvistä toiminnoista, kustannusten seurannasta sekä teknisten varastojen toiminnoista. Kilpailutat kunnossapidon hankintoja ja teet hankintasopimuksia. Tehtäviisi kuuluu myös olla kunnossapidon esimiesten tukena niin ennakkohuollon ja kunnossapidon toteuttamisesta linjoilla ja tehtaassa muissa toiminnoissa. Olet osa kunnossapito-organisaatiota, mutta teet tiivistä yhteistyötä niin tuotannon kuin taloushallinnan kanssa.

  Sinun profiilisi

  Työskentelytavoiltasi olet analyyttinen, järjestelmällinen ja oma-aloitteinen. Työssäsi on paljon säännöllisiä rutiineja, mutta jäätelösesongilla nopeasti muuttuviin tilanteisiin reagointi on myös olennainen osa työtäsi. Kokemus kunnossapidosta katsotaan eduksi. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja hyvin englanniksi.

  Me tarjoamme

  Fronerilla on työskentelykulttuuri, jossa keskitytään aseman ja hierarkian sijaan tuloksiin ja tiimityöhön. Olemme päivittäisessä viestinnässämme avoimia ja kunnioittavia, ja meillä kannustetaan rakentavaan palautteenantoon ja toimintatapojen haastamiseen. Teemme ahkerasti töitä positiivisella otteella ja monimuotoisuutta, innovaatiota sekä kasvua unohtamatta rakennamme voittaja-tiimejä.

  Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä ja kasvualustan tulevaisuuden potentiaalille dynaamisessa työympäristössä, mukavat työkaverit sekä mahdollisuuden itsesi kehittämiseen.

  Hakemuksesi

  Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetä hakemus, CV ja palkkatoiveesi viimeistään 6.3.2020

  Tehtävästä lisätietoja voi kysyä Esa Karhuselta puhelimitse numerosta + 358 40 768 9224 ma -pe klo 15-16.

  Hakuohjeet:

  1. Kirjaudu/rekisteröidy hakijaportaaliimme https://hrm-froneri.services.plat.fi/hrm/#/recPublicApp/fi
  2. Lisää ja tallenna ensin omat tietosi ja mahdolliset liitteet hakijaprofiiliin Profiili -painikkeesta.
  3. Valitse sitten tehtävä johon haluat hakea ja lähetä hakemus.
 • Sähköasentaja/Mekaniikka-asentaja, haku päättyy 6.3.2020

  Pingviinijäätelöt etsii Sähköasentajaa/Mekaniikka-asentajaa Turengin jäätelötehtaalle vakituiseen työsuhteeseen!

  Kiinnostaako sinua työskentely upeiden brändiemme, mm. Pingviinin, Ainon ja Classicin kanssa? Maistuisiko jäätelö välipalana? Haluatko olla osa voittajatiimiä, jossa töitä tehdään positiivisella otteella monimuotoisuutta, innovaatiota sekä kasvua unohtamatta?

  Jos vastasit edellä mainittuihin kysymyksiin kyllä, saatat olla etsimämme innostunut ja oma-aloitteinen Sähköasentaja/Mekaniikka-asentaja.

  Päävastuualueesi ovat jäätelökoneiden ennakkohuolto-, parannus- ja korjaustehtävät.

  Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. sähkö/automaatio-asentaja)
  • Sähkö/automaatiojärjestelmien ymmärrystä
  • Joustavaa ja vastuullista asennetta työhön, oma-aloitteisuutta, tiimityöskentelytaitoa, sekä kykyä oppia ja omaksua nopeasti uusia asioita
  • Valmiutta myös 3-vuorotyöhön

   

  Lisäksi arvostamme: Ammatillinen koulutus tai vastaavia taitoja

  • Kunnossapitojärjestelmän hallintaa
  • Hygieniapassi tutkintoa
  • Ongelmanratkaisutyökalujen tuntemusta
  • Englannin kielen osaamista

  Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haasteellisen tehtäväkentän nykyaikaisessa ja alan vaatimukset täyttävässä toimintaympäristössä ja ammattitaitoisen tiimin tuen.

  Tehtävästä lisätietoja voi kysyä Esa Karhuselta puhelimitse numerosta +358 40 768 9224 ma-pe klo 15.00-16.00.

  Hakemuksesi

  Hae tehtävää viimeistään 6.3. Hakuohjeet:

  1. Kirjaudu/rekisteröidy hakijaportaaliin https://hrm-froneri.services.plat.fi/hrm/#/recPublicApp/fi
  2. Lisää ja tallenna ensin omat tietosi ja mahdolliset liitteet hakijaprofiiliin Profiili -painikkeesta.
  3. Valitse sitten tehtävä johon haluat hakea ja lähetä hakemus.