Appelsiini-suklaa jäätelökakku

20 min / 4-6 annosta / Helppo

Ainekset

1 l Pingviini Tiikeri-jäätelöä 1 iso appelsiini tummaa suklaata sulatettuna tai valmista suklaakastiketta pannulla paahdettuja mantelilastuja suklaata rouhittuna

Valmistus

Laita tarjoiluvati pakkaseen tunniksi tai pariksi. Leikkaa appelsiinin molemmista päistä pala pois. Aseta appelsiini leikkuulaudalle pystyasentoon ja leikkaa kuorta terävällä veitsellä irti niin, että koko valkoinen osa irtoaa hedelmälihasta. Viipaloi appelsiini ja laita viipaleet hetkeksi talouspaperin päälle, jotta ylimääräinen mehu imeytyy paperiin. Laita jäätelö kylmälle tarjoiluvadille. Valuta jäätelön pinnalle sulaa suklaata. Asettele päälle appelsiiniviipaleet. Viimeistele paahdetuilla mantelilastuilla sekä suklaarouheella.