Valitse

laatikosta missä tilanteessa nauttisit Jogurttikermajäätelöä mieluiten.
Kenen kanssa haluaisit kokea Jogurttikermajäätelön Lumon? Osallistu kisaan ja voit voittaa yöpymisen ja brunssin kahdelle Lilla Roberts –hotellissa Helsingissä, jossa pääsette myös maistelemaan Aino Jogurttikermajäätelöä!
Osallistu jättämällä yhteystietosi.

Säännöt

1. Järjestäjä

Järjestäjä on Suomen Nestlé Oy, Keilasatama 5, PL 50, 02151 Espoo (jäljempänä ”Järjestäjä”).

2. Osallistumisoikeus

Nämä säännöt koskevat kaikkia kampanjan osanottajia. Kampanjaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat 13 vuotta täyttäneet henkilöt. Alle 18-vuotiailta tarvitaan osallistumiseen huoltajan suostumus, joka pyydetään rekisteröitymisvaiheessa. Kampanjaan eivät voi osallistua Suomen Nestlé Oy:n eivätkä muiden tämän kampanjan suunnitteluun tai toteutukseen osallistuvien yritysten työntekijät, eivätkä heidän kanssaan samassa taloudessa asuvat henkilöt.

3. Kampanja-aika

Kampanja-aika, jolloin kilpailuun voi osallistua, alkaa 8.2.2016 ja päättyy 27.3.2016.

4. Kampanjaan osallistuminen ja palkinnot

Kampanjaan voi osallistua vastaamalla http://aino-jaatelo.fi osoitteessa kysymykseen: Kenen kanssa sinä haluaisit kokea Jogurttikermajäätelön Lumon?

Osallistuminen ei edellytä rekisteröitymistä.

Arvontaan osallistuminen edellyttää vastauksen ja yhteystietojen jättämistä. Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan yöpyminen ja brunssi kahdelle Lilla Roberts -hotellissa. Palkinnon arvo on 140-250e. Järjestäjä ilmoittaa voittopalkintojen kuluttaja-arvoksi sen, minkä järjestäjä sopii tavaran / matkan toimittajan kautta.

Palkinto arvotaan huhtikuun 2016 aikana.

Järjestäjä ilmoittaa kampanjasivustolla internet-osoitteessa http://aino-jaatelo.fi kilpailun päättymisestä. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi eikä muuksi tavaraksi.

5. Palkintojen lunastaminen ja toimittaminen

Myöhästyneitä osallistumisia ei oteta huomioon, eivätkä ne oikeuta palkinnon saamiseen.

Palkinto postitetaan voittajalle tämän antamien yhteystietojen perusteella kahden viikon kuluessa palkinnon lunastamisesta. Osallistuja vastaa antamiensa yhteystietojen oikeellisuudesta. Mikäli palkinnon voittajaa ei tavoiteta hänen antamiensa yhteystietojen perusteella 31.5.2016 mennessä, on Järjestäjällä oikeus jättää palkinto jakamatta tai arpoa palkinto uudelleen jaettavaksi.

6. Yhteystietojen käyttö

Järjestäjä ei käytä tai luovuta annettuja yhteystietoja suoramarkkinointitarkoituksiin, ellei henkilö anna siihen suostumustaan. Arvontaan osallistuminen ei edellytä suostumuksen antamista markkinointiin.

7. Järjestäjän vastuu

Järjestäjän kollektiivinen vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä virallisissa säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista esteistä kampanjaan osallistumiseen. Järjestäjä ei vastaa mistään osallistujalle mahdollisesti aiheutuneesta vahingosta, jonka väitetään aiheutuneen kampanjaan osallistumisesta tai palkinnon käyttämisestä, ellei pakottavasta lainsäädännöstä muuta johdu.

8. Painovirheet

Mikäli promootioon osallistuvista tuotteista löytyy paino- tai jokin muu virhe, kampanjan Järjestäjä, promootion yhteistyökumppanit, osallistuvat vähittäismyyntipisteet tai edellä mainittujen osapuolien yhteistyökumppanit eivät ole vastuussa virheestä aiheutuvista seuraamuksista.

9. Arpajaisvero

Järjestäjä maksaa lakisääteisen arpajaisveron näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista.

10. Kuluttajapalvelu

Mikäli sinulla on kysymyksiä voiton lunastukseen liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä Suomen Nestlé Oy:n kuluttajapalveluun arkisin kello 9-16 numerossa 0800 0 6161.

11. Muuta

Nämä viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun sääntöjä. Järjestäjä pidättää oikeuden hylätä kampanjasta henkilöt, jotka ovat rikkoneet näitä sääntöjä tai joiden on syytä epäillä käyttäneen osallistumisessa epärehellisiä keinoja. Järjestäjä ei ole hylkäystapauksissa velvollinen palauttamaan osallistumisesta aiheutuneita kustannuksia miltään osin. Kampanjasääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee Järjestäjä.

Kiitos osallistumisesta!

Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Ainon tarina

Suomalaisten jäätelö iki-ihana

Aino on meidän suomalaisten ikioma jäätelö. Sen juuret ovat syvällä luonnon helmassa, suomalaisuudessa ja omintakeisessa luonteessamme. Se on samalla herkkä ja vahva, avoin ja mystinen.

Aino-jäätelössä yhdistyvät ajattomat ajatukset, pohjaton inspiraatio sekä rakkaudella valitut luonnon raaka-aineet. Niistä rakentuu suuri jäätelönautinto, joka vangitsee hetken kauneuden. Kuin loitsu se tuo jokaiseen päivään taikaa, juurruttaa nautintoon ja vie kielen iäksi.

Turengin jäätelötehdas on Aino-jäätelön syntysija. Turenkilaisten taitavissa käsissä Aino-jäätelöt viimeistellään korkealaatuiseksi Premium-herkuiksi aitoja luonnon värejä ja makuja hyödyntäen. Merkiksi kotimaisesta laadusta jokaisen Aino-jäätelöpakkauksen kylkeen lisätään Avainlippu-tunnus.

Kasvoi maasta, mättähästä perinteisestä parahista, syntyi suukkosten iloksi, näille noille nautinnoksi.

Otti marjan metsiköstä, kaatoi kerman kaunihisti voimalla ja vahvuudella, vaistollansa herkällä.

Kulki kautta kaikkialle, antoi unelle näkynsä. Polullansa paistatteli, muille merkitsi makunsa.

Tuotteet
Instagram