×
Tuoteryhmät

Tuoteryhmät

 • Etsitkö hyvää jäätelöä? Olet tullut oikeaan paikkaan. Täältä löydät kaikki rakastetut ja pakastetut Pingviini-tuotteet, jotka ovat vuosien varrella sulattaneet suomalaisten jäätelönystävien sydämet. Ota pyrstöstä kiinni. Nyt mennään!

  Katso koko valikoima
 • Pingviini-tuutit ja -puikot maistuvat vaikka pakkasella. Valikoimasta löydät niin klassikkomakumme kuin viileimmät uutuudetkin.

  Avaa kategoria
 • Pikarit ja puffetit pitävät pintansa herkkusuiden keskuudessa. Eikä ihme, niiden pieni koko mahdollistaa herkuttelun sekä kotona että menossa.

  Avaa kategoria
 • Pingviini-monipakkauksista jäätelöä riittää vaikka muille jakaa. Valikoimassa mm. suosikit Pingviini ja Eskimo.

  Avaa kategoria
 • Arkiseen hemmotteluun, juhlahetkiin, itselle tai kavereiden kanssa jaettavaksi. Pingviini-kotipakkauksista on moneksi. Tutustu valikoimaan ja löydä elämäsi pakkaus.

  Avaa kategoria
 • Pingviini tarjoaa herkullisia kesämakuja joka jäätelönnälkään. Mansikka, suklaa, lakritsi. Mikä maku tuo kesän sinun kielesi päälle?

  Avaa kategoria
Reseptit

Reseptit

Reseptiosiostamme löydät mutkattoman helppoja, nopeita ja jäätävän hyviä jäätelöaiheisia reseptejä niin arkeen kuin juhlaan. Herkullisia hetkiä toivoo Pingviini!

Katso kaikki reseptit
Myyntipisteet

Myyntipisteet

Pingviini Jäätelökioskit kuuluvat suomalaiseen kesämaisemaan siinä missä heinäladot, rantasaunat ja venevajatkin. Nyt Pingviinijäätelöt kuuluvat myös Suomen karttaan!  Löydä sinua lähinnä oleva Pingviini Jäätelökioski Google Maps –palvelun avulla!

Katso kaikki myyntipisteet
Myyntipisteet
Pingviini tulee Turengista
Turenki
Avainlippu

Pingviini tulee Turengista

Pingviini-jäätelön koti on sijainnut Suomen Turengissa jo vuodesta 1962. Ja sieltähän se Suomen pakastetuin jäätelö vielä tänäkin päivänä tulee.

Tutustu Turenkiin
Anna palautetta